GKassistans / Personlig assistans / Vår process

Vi hjälper dig söka assistans!

På Attendo har vi stor erfarenhet av att ge omsorg till dem som drabbas av demenssjukdom, men också stöd till närstående. Här försöker vi ge en bild av vad demens är och hur vi arbetar med demens.

Vad är demens och hur påverkar den individen?

Att få en demensdiagnos är omtumlande. Även för närstående till den drabbade. Kanske har man anat under en tid att det är något som inte är som det ska. Något som inte hör till ett normalt åldrande. Glömska, förändrat beteende och initiativlöshet är exempel på symtom som brukar väcka misstankar hos närstående. På vilket sätt de första symptomen uppträder skiljer sig från person till person och mellan de olika demensdiagnoserna.

På Attendo har vi stor erfarenhet av att ge omsorg till dem som drabbas, men också stöd till närstående. Våra demensexperter håller sig á jour med forskning och framsteg på området och vi jobbar med evidensbaserade metoder för att hjälpa och förstå dem som drabbats. Här ska vi försöka ge en bild av vad demens är och hur vi jobbar.

1. Hur ansöker jag?

Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg.Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, 

2. Varför ansöka?

Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg.

3. Vi finns här för dig

Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg.

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.